Back to All Events

KAOSPILOT MASTERCLASS - Kunsten å fasilitere kreative læringsrom


  • Sentralen Øvre Slottsgate 3 Oslo, Oslo Norway (map)

En workshop for lærere, vitenskapelige ansatte, konsulenter og veiledere om nye undervisningsmetoder som fremmer innovasjon i utdanning - for høyskoler, universiteter og organisasjoner som jobber med kompetanseheving.

Se hva det handler om her: https://vimeo.com/277035626

Kaospilot i Danmark er ett av de 10 mest innovative skoler i verden, og har i over 25 år utdannet kandidater som ikke bare finner en jobb (98% employability ila det første året), men også skaper sin egen jobb (over 70%), enten i oppstartsbedrifter, eller som intra-prenører. 45% er kvinnelige grundere.

Hvordan klarer de det? 

I samarbeid med Kaospilot Education Design Agency, inviterer vi til en Masterclass hvor man eksperimenterer student-sentrerte undervisningformer, leker oss fram til konklusjoner og utvikler en fullverdig undervisningsløp i felleskap. Se eksempel fra BTO/ Universitet i Bergen her.

Pris 6.500 NOK* for 3 dager , inkl lunsj og kaffe

Registrer ved å sende epost til mihaela@newschool.me, eller ved å fylle ut skjema her.

Frist for registrering: 15 mars 2019

*Pris for skoler, høyere utdanningsinstitusjoner og offentlige etater som jobber med å skape nye innovative løsninger i utdanning. For bedrifter og konsulent virksomheter er prisen 13.000 NOK.