newSchool på KnowHow 2016

10. februar tok Fredrik turen sørover, klar for å lære fra et vell av interessante foredrag og sesjoner på edtech-konferansen KnowHow i Stavanger. Arrangementet var den første konferansen innenfor læringsteknologi, og var direkte rettet mot skoler i regionen. Målsettingen var å vise hva som er mulig i dag ved riktig bruk av teknologi i læringssituasjoner gjennom konkrete norske og internasjonale eksempler.

I én av de mest interessante sesjonene deltok Maurice de Hond, grunnlegger av Steve Jobs-skolen i Nederland. Hond fortalte om et konsept som sprer seg raskt: han regner med at 40 slike skoler blir etablert rundt om i verden innen året er omme!

Et annet artig innslag var den såkalte sofapraten hvor representanter fra Google, Apple og Microsoft pludret uformelt og vennlig om fremtiden innen EdTech.

Foredragene fra konferansen finner du her.